Näin ensialkuun

Lyhyesti…

Perustin tämän sivuston, jotta pääsisin kirjoittamaan jotain suomeksi.

… ja vähän pidemmin

Tämä on blogi, johon jatkossa kirjoittelen nettisarjakuvaani ”ΔS”>> liittyvistä aiheista. Itse sarjakuva löytyy englanninkielisenä täältä. (En ainakaan toistaiseksi suunnittele sarjakuvan kääntämistä suomeksi.)

Kyseessä ei siis ole englanninkielisen sivun suomenkielinen versio, vaan ennemminkin erillinen lisä sille. Syynä tämän blogin perustamiseen on ennen kaikkea se, että suomeksi pystyn kirjoittamaan paljon vapaammin kuin englanniksi tai japaniksi. (Ja alan enenevässä määrin olla huolestunut siitä, miten pahasti kirjoitustaitoni ovat viime vuosien varrella päässeet ruostumaan. Blogi tarjoaa keinon taitojen ylläpitoon ja toivottavasti myös niiden kehittämiseen. Lisäksi pystyn käsittelemään kirjoitusten aiheita suomeksi perusteellisemmin kuin vieraalla kielellä olisi mahdollista.)

Näillä näkymien päivitykset tulevat olemaan epäsäännöllisiä.

Kommentit ja kysymykset sekä nettisivun että sarjakuvan suhteen ovat tervetulleita! Myös ehdotuksia blogikirjoitusten aiheiksi otetaan vastaan.